Kattints id a szöveg módosításához.

Bemutatkozás:


 

Jöjjön el családjával, vagy barátaival és töltsön pár felejthetetlen napot itt a Tisza-tó mellett ! Kényelmes apartmanjaink és gyönyörű kertünk biztosítja a nyugodt, kellemes feltöltődést és kikapcsolódást, a Tisza természet adta lehetőségeinek kihasználása pedig páratlan élményekkel teszik gazdaggá!

 

Levendula Vendégházunk egy 1500 lelkes település,Tiszaszőlős központjában található. A Tisza folyó 2 km-re, Tiszafüred 10, Abádszalók pedig 20 km-re fekszik tőlünk. A Tisza közelsége és a környező települések remek lehetőséget nyújtanak a horgászatra, strandolásra, termál fürdőzésre és a vízisportokra.  

 

Levendula Vendégházunkban, 80 nm-es alapterületen két 3 fős szobában biztosítun helyet 6 fő részére, de szükség esetén plusz két fő is elszállásolható. Tágas, jól felszaerelt konyha és elöszoba, valamint kultúrált fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.

Újonnan épült Faházunkat (2017 07 01) a Levendula Vendégház mellé építettük, így bővült a férőhelyek száma, nagyobb társaság szállását is biztosítani tudjuk, de külön is fogadunk vendégeket az apartmanokba. 

A Faház 5+2 személyes, 2 szobában 2+3 főt tudunk elszálásolni, illetve a nappaliban is van egy ágyazható kétszemélyes kanapé. A 60 nm-es Faház nagyon jó elosztású. A  hatalmas nappaliban konyharészt alakítottunk ki, amely jól felszerelt, klimatizált. A szobákban kényelmes fenyőágyak várják a pihenni vágyókat.

 

A  kertet kiülők, kinti zuhanyzó és mosdó  teszi még komfortosabbá. Bográcsozásra, grillezésre, napozásra, szabadtéri játékokra van lehetőség a hatalmas füves területen, melyet a vendégház nevéhez méltóan levendulákkal ékesítettük. Újdonság a szintén most elkészülő Dézsafürdő, melyet parajdi sóval dúsított vízzel töltöttünk fel. Számtalan jótékony hatással bír, emellett nagyon kellemes benne az ellazulás és egy jó baráti beszélgetés.

Szeretettel várjuk vendégeinket! 

 

Legfrissebb képeink:


 

Térkép


 

 

Ingyenes szolgáltatások

 

Értékelés

Szolgáltatásainkról részletesen a "Rólunk" menüpontban olvashat!