Bemutatkozás

Jöjjön el családjával, vagy barátaival és töltsön pár felejthetetlen napot itt a Tisza-tó mellett! Kényelmes apartmanjaink és gyönyörű kertünk biztosítja a nyugodt, kellemes feltöltődést és kikapcsolódást, a Tisza természet adta lehetőségeinek kihasználása pedig páratlan élményekkel teszik gazdaggá!

Levendula Vendégházunk egy 1500 lelkes település,Tiszaszőlős központjában található. A Tisza folyó 2 km-re, Tiszafüred 10, Abádszalók pedig 20 km-re fekszik tőlünk. A Tisza közelsége és a környező települések remek lehetőséget nyújtanak a horgászatra, strandolásra, termál fürdőzésre és a vízisportokra.

A levendula vendégház

Levendula Vendégházunkban, 80 nm-es alapterületen két 3 fős szobában biztosítunk helyet 6 fő részére, de szükség esetén plusz két fő is elszállásolható. Tágas, jól felszerelt konyha és előszoba, valamint kulturált fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.

A faház

20017-ben épült faházunkat a Levendula Vendégház mellé építettük, így bővült a férőhelyek száma, nagyobb társaság szállását is biztosítani tudjuk, de külön is fogadunk vendégeket az apartmanokba. A Faház 5+2 személyes, 2 szobában 2+3 főt tudunk elszállásolni, illetve a nappaliban is van egy ágyazható kétszemélyes kanapé. A 60 nm-es Faház nagyon jó elosztású. A hatalmas nappaliban konyharészt alakítottunk ki, amely jól felszerelt, klimatizált. A szobákban kényelmes fenyőágyak várják a pihenni vágyókat.

A kert, amelyben a két épület található

A kertet kiülők, kinti zuhanyzó és mosdó teszi még komfortosabbá. Bográcsozásra, grillezésre, napozásra, szabadtéri játékokra van lehetőség a hatalmas füves területen, melyet a vendégház nevéhez méltóan levendulákkal ékesítettük.

Újdonság a szintén most elkészülő dézsafürdő, melyet parajdi sóval dúsított vízzel töltöttünk fel. Számtalan jótékony hatással bír, emellett nagyon kellemes benne az ellazulás és egy jó baráti beszélgetés.

Szolgáltatások

  • Wellness: Fürdő dézsa  / 10 000 Ft / nap /  ház lakói/
  • Reggeli: svédasztalos / 1350 Ft / fő  /
  • WIFI a szálláshely egészén, INGYENESEN   
  • INGYENESEN:  Egy alkalommal 2 órás csónakázás idegenvezetővel az Aranyosi-sziget körül, ​azoknak a vendégeknek, akik legalább két éjszakát szállnak meg vendégházunkban.
  • Az itt tartózkodás idején INGYENES motoros horgászcsónak igénybe vétele. (Az ajánlat 1 csónakra vonatkozik. A benzinköltséget a vendég állja.
  • Grillsütő használata
  • Kerti bográcsozó használata
  • Kerékpár kölcsönzése   /4 db.   1500 Ft/nap/ kerékpár/

Szeretettel várjuk vendégeinket!